Rabu, Ogos 26, 2009

JIWA BATU

KEPUTUSAN PILIHANRAYA KECIL N11 PERMATANG PASIR JELAS MEMBERI GAMBARAN YANG BN TIDAK MENDAPAT TEMPAT DI HATI 20290 PENGUNDI. BERBAGAI CARA DAN KEMPEN DILAKUKAN, BANYAK JANJI YANG DITABURKAN, UNGKAPAN ANAK EMAS MENJADI PERBUALAN HANGAT NAMUN KESUDAHANNYA BN KALAH LAGI DALAM PILIHANRAYA KECIL.
JESTERU ITU BN HARUS SEDAR YANG RAKYAT SUDAH MATANG DAN MUAK DENGAN JANJI-JANJI KOSONG.JENTERA BN HARUS MENGUBAH SIKAP DAN KELAKUAN SERTA JUJUR DALAM PERJUANGAN.SEKIRANYA BN INGIN LAGI MEMERINTAH MALAYSIA SEWAJARNYA PERLU ADA PERUBAHAN DAN ANJAKAN DALAM MENGAMBIL HATI PARA PENGUNDI.INGAT DALAM PILIHANRAYA KECIL ATAU UMUM PENGUNDI YANG MENJADI PENENTU.
BERMULA DARI SEKARANG BN PERLU MENGADAKAN PROGRAM-PROGRAM BERSAMA DENGAN AKARUMBI. DAN WAKIL-WAKIL RAKYAT PERLU MEMBUAT AKTIVITI-AKTIVITI MENGGUNAKAN PERUNTUKAN YANG SEDIA ADA UNTUK MENJALANKAN PROGRAM DAN BUKANNYA MENUMPANG PROGRAM-PROGRAM YANG DIANJURKAN OLEH JABATAN-JABATAN KERAJAAN.
SETIAP PROGRAM YANG DIJALANKAN TIDAKPERLU ADA MAJLIS PERASMIAN PENUTUP MEMADAILAH DENGAN BACAAN DOA OLEH TOK IMAM-TOK IMAN.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan